Pioneer anunta ca, incepand cu data de 1 noiembrie 2016, modelul XDJ-RX din gama de echipamente destinate DJ-ilor va veni echipat cu o licenta rekordbox dj in valoare de 139€. rekordbox dj este pachetul Plus al software-ului profesional de management pentru muzica, rekordbox.

In cazul in care achizitionati un echipament XDJ-RX dupa data de 1 noiembrie 2016 si nu aveti inclusa in pachet si licenta pentru rekordbox dj, puteti solicita aceasta licenta incepand cu data de 7 noiembrie, in cadrul sectiunii dedicate de pe site-ul Pioneer.

Acest lucru se poate face oricand, fara a exita o data limita pana la care sa fie transmisa solicitarea.
In cazul in care ati achizitionat un echipament XDJ-RX pana la data de 31 octombrie 2016 si nu aveti licenta pentru rekordbox dj, o puteti solicita in cadrul sectiunii dedicate de pe site-ul Pioneer, incepand cu data de 7 noiembrie 2016 pana pe 31 ianuarie 2017.

Dupa data de 1 februarie 2017, solicitarile nu se vor mai putea inregistra.
Modelul XDJ-RX este disponibil la un pret standard recomandat de 1599€. Mai multe informatii despre consolele Pioneer puteti gasi aici
http://www.pioneerdj.com/en-us/product/all-in-one-system/

In cazul in care detineti deja un echipament XDJ-RX si o licenta rekordbox dj, sau in cazul in care le-ati achizitionati inainte de 1 noiembrie 2016, contravaloarea licentei nu poate fi returnata. La fel si in cazul in care achizitionati echipamentul XDJ-RX dupa data de 1 noiembrie 2016 si din greseala achizitionati si licenta rekordbox dj; contravaloarea licentei nu poate fi returnata.
Principalele caracteristici pentru XDJ-RX, precum si cerintele de sistem pentru rekordbox dj le puteti gasi pe site-ul Pioneer
http://www.pioneerdj.com/en-us/news/2016/xdj-rx-to-come-bundled-with-rekordbox-dj/