În emisiunea ce va avea loc Miercuri, 15 Martie 2017 în cadrul celei mai exclusiviste petreceri restrânse din România “La Studio”, vom prezenta un “lineup” de excepție format din Christian Lepah rezidentul emisiunii, participant la #BurnResidency2017 (pe Christian îl poți susține cu un like și play apăsând AICI) și Nicoleta Brebenel alias Sevenego, finalistă #BurnResidency2015 România . Ne precipităm în a spune că va fi o emisiune cu un vibe energic și picioarele nu vor sta locului prea mult timp. Recomandăm petrecăreților să se înarmeze cu multă odihnă și chef de distracție.

Dar hai să vedem câteva detalii despre invitatul nostru de Miercuri !

14124173_10208144134895167_1815771161_oSevenego, pe numele ei de scenă, și-a început cariera muzicală în urmă cu circa 2 ani, urmând o școală de DJ din București. Pasiunea arzătoare pentru muzica electronică, a determinat-o pe tânăra artistă să intre în această industrie și să participe la competiții precum #BurnResidency, competiție pe care a și câștigat-o în România. Ajunsă în Ibiza ca și participant în marea finală Burn, aceasta a avut ocazia să întâlnească nume mari din industrie precum Marco Bailey, Carl Cox, Umek, Yousef, Uner, Philip Straubb plus multe alte nume cunoscute din industria muzicii electronice. După această experiență unică, Sevenego a avut ocazia să participe la multe evenimente private unde a cunoscut oameni noi și și-a deschis orizonturile. Stilurile principale ce o caracterizează sunt techno, tech house, deep house, minimal.

Setul ei pentru #BurnResidency2015 poate fi ascultat mai jos:

Pentru cei ce nu sunt obișnuiți cu conceptul nostru “La Studio” , putem spune că aceasta este singura petrecere din România cu public restrâns ce are loc în fiecare zi de Miercuri. Christian Lepah rezidentul emisiunii este alături de nume mari din industria DJ’ingului românesc și internațional într-un program de 4 ore. Dacă dorești să participi și tu #LaStudio tot ce trebuie să faci este să ne trimiți o cerere în acest sens pe adresa office@djhighway.ro ! Miercuri te așteptăm cu Sevenego LIVE !